Tablets
11 februari 2013 - Ron Smeets

In de rij voor de swingende Surface Pro

Overmorgen, 13 februari, staat de officiele Nederlandse lancering van de Surface RT op de planning. Die ligt dan dus ook in de winkels bij ons. In de landen waar deze Windows 8 (RT) tablet al te koop is vallen de verkoopcijfers nogal tegen.

De Surface Pro is in de VS en Canada sinds afgelopen weekend te koop. De eerste berichten melden dat de voorraad van de duurdere Windows 8 snel uitverkocht raakt. Dat zou echter ook te maken hebben met de bepreskte voorraad. Hoe dan ook, voor diverse winkels stonden kopers in de rij voor het apparaat (foto's na de klik). Het lijkt er dus op dat de Surface Pro wel swingt, zoals ook in onderstaande commercial te zien is ;-)

SurfacePro-Rij-b SurfacePro-Rij-a

Video via, Foto's via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.