Toestellen
24 juni 2009 - Ron Smeets

In de rij voor 200 iPhone's?

Vorig jaar, toen de iPhone 3G in Nederland geintroduceerd werd, stonden zo'n 1300 gegadigden in de rij voor een T-Mobile shop in Rotterdam. Zij hoopten allemaal de eerste 500 (officiele) Nederlandse iPhone eigenaren te worden.

Dit jaar pakt T-Mobile het iets kleinschaliger aan. Geen nachtverkoop meer en nog maar 200 toestellen op voorraad bij de eerste winkel waar aanstaande vrijdag de iPhone te koop zal zijn. Die eer is deze keer gegund aan de T-Mobile shop in Almere. Vanaf 08u30 zullen daar de eerste iPhone 3G S exemplaren over de toonbank gaan. Ik ben benieuws hoeveel 'gekken' vrijdag in alle vroegte naar Almere zullen reizen.

Voor de wachtenden bouwt T-Mobile een speciaal, tijdelijk ‘hotel‘ op het Forumplein. Het T-Mobile Hotel is vanaf 7.00 uur ’s ochtends geopend. Uhhm, dat is rijkelijk laat voor een Hotel. Mocht je er dus eerder zijn dan zul je toch gewoon buiten moeten wachten. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen voor vrijdag behoorlijk zomers ;-)

De T-Mobile Shop aan de Traverse 3 te Almere zal op vrijdagochtend dus 200 iPhone 3GS toestellen beschikbaar hebben. Het toestel is zowel te verkrijgen in een 16GB en 32 GB uitvoering in de kleuren zwart en wit. Ben je bij de eerste 200, dan krijg je het toestel direct mee en daarnaast ontvangen de eerste 200 kopers ook een gratis accessoirepakket ter waarde van €39,95.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.