Nieuws
02 oktober 2015 - Ron Smeets

In de rij staan voor een nieuwe iPhone hoeft echt niet meer! Typhone levert hem in de nacht van donderdag op vrijdag gewoon bij je thuis af

Telkens als een nieuwe iPhone op de markt komt verzamelen zich honderden kopers voor de deuren van Apple Store's die daar, soms dagenlang, te gaan zitten wachten om als een van de eersten een nieuwe iPhone te bemachtigen. Apple probeert de rijen met online reserveringen in te korten. Er ligt dan altijd een toestel voor je klaar, maar dan ben je natuurlijk niet meer een van de eersten en de kans dat je op de dag zelf toch in lange rijen belandt blijft. Dat kan ook makkelijker, en veel sneller zoals je in onderstaande video's ziet.

Bij Typhone kun je je nieuwe iPhone niet alleen online bestellen, maar ook in de nacht van de eerste verkoopdag, dit jaar dus van donderdag 8 op vrijdag 9 oktober, thuis laten afleveren. Geen gedoe met in de rij staan en toch als een van de eersten in Nederland de nieuwe iPhone in huis hebben! Tot maandag 5 oktober, 17u00, kun je je bij Typhone, als je een iPhone bestelt, inschrijven voor de Nachtlevering. Dan heb je hem vrijdagochtend voor 02u00 al in je bezit. Wees er wel snel bij want OP = OP!

https://youtu.be/dOCVteO-sF8

Geef toe, op die manier de nieuwste iPhone als eerste in huis halen is toch veel relaxter dan in de rij te gaan staan of een hele dag te wachten op een bezorger? Om nog maar te zwijgen van de levering door een Drone ;)

https://youtu.be/40ohAjFINA0https://youtu.be/3QywJXbVXiEhttps://youtu.be/1vlj6r321P8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.