Geruchten
21 oktober 2005 - Ron Smeets

In de ban van de Sidekick-3

In de VS zijn massa's mobiele bellers al enkele dagen in de ban van de geruchten rondom de release en functie's van de SideKick-3.

Dat ie er daar aan zit te komen is wel duidelijk, en dat de releasedatum in rond Thanksgiving plaats zal vinden is niet meer dan logisch aangezien dat traditioneel in de VS het moment is waarop iedereen begint met zijn kerstinkopen.

Maar inmiddels wordt er al gesproken over een 'prive-lijst' met 'genodogden' die de kans krijgen om er eentje te bemachtigen ruim voordat ie in de winkels zal liggen. Natuurlijk, zo zeggen weer anderen, zal die lijst niet toegankelijk zijn voor ons stervelingen.

De eerste plaats op die lijst, als die bestaat, zal ongetwijfeld worden ingenomen door Paris Hilton. Zij is zo ongeveer in haar eentje verantwoordelijk voor het succes van de Sidekick toen die van haar ergens was blijven liggen en de inhoud ervan op internet een eigen leven ging leiden.

Andere geruchten melden dat ze vermoeden dat de Sidekick-3 uitgerust wordt met het WinMobile OS en tevens ook geschikt is voor de EDGE-netwerken, een 3G variant.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.