Geruchten
26 december 2006 - Ron Smeets

iMobile ook niet van Apple

Sinds Linksys vorige week doodleuk liet weten dat de merknaam iPhone al jaren in hun bezit is en er nu ook een VoIP toestel met die naam van Linksys op de markt gaat komen vraagt de halve wereld zich af welke naam de iPod GSM dan wel gaat krijgen.

Een van de opties was (ja, was) iMobile. Afgelopen zaterdag werd die naam door iPhone Insider genoemd. Maar slechts acht uur later bleek al er ook voor die naam al acht 'Trademarks' bestaan waarvan geen enkele in het bezit van Apple is. Zo liet AppleGazette dus al snel weten.

Blijft natuurlijk de vraag staan hoe de Apple iPod GSM dan wel gaat heten. . . Suggesties? Laat het ons weten!Gerelateerde links:
Patent van de iPhone goedgekeurd
iPhone geruchten.
iPhone al nagemaakt?
De iPhone is van Linksys
Palm CEO niet bang voor concurrentie van de iPhone
Twee iPhones op komst?
Aankondiging iPhone aanstaande maandag?!?
Vijf jaar iPhone geruchten in beeld
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.