Entertainment
19 augustus 2007 - Ron Smeets

Illegale Simpsons Movie kopie met GSM gemaakt

Een 21-jarige Australiër dacht eind vorige week wat extra geld en roem te kunnen verdienen door op de eerste dag dat de Simpsons Movie in de bioscoop draaide de film illegaal te kopiëren.

Daarvoor gebruikte hij echter geen mini-camcorder maar zijn mobiele telefoon. Enkele uren na de voorstelling was het resultaat al op diverse bittorrent sites te downloaden.

Helaas voor de 21-jarige 'producer' werd hij donderdag ook al in de kraag gevat nadat recherchers hem via het internet wisten te traceren.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de kwaliteit van die illegale kopie want volgens mij zal dat niet veel beter zijn dan het gemiddelde YouTube filmpje. . .Gerelateerde links:
Harry Potter gaat mobiel deze zomer
Samsung GSM met 'Simpsons' thema
Mission: Impossible III bij de N93
Mobiele filmtrailer premiere van Warner
Film kijken op je mobiel is 'Godslastering'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.