Entertainment
29 december 2005 - Ron Smeets

iKitty iPod cover voor de Nano

Op zoek naar een 'zoete' of 'lieve' cover voor je iPod Nano? Bij Speck Products kun je nu de iKitty Nano case bestellen. Althans, vooralsnog kun je 'm alleen nog reserveren (pre-order), alhioewel de site zegt dat ze vanaf vandaag beginnen met de uitlevering ervan.

De iKitty is, zoals zoveel iPod covers, gemaakt van siliconen, maar deze 'poesjes' zien er wel koddig uit, tenminste als je van poezen houdt ;-) Meer iets voor de kids en dames dus, maar met 35 dollar wel wat aan de dure kant.Gerelateerde links:
Diamanten iPod case
Nano's worden nu met case geleverd
Auto-proof Nano sleutelhanger
Eindelijk covers voor de Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.