Nieuws
10 december 2009 - Ron Smeets

IKEA iPhone app

De Zweedse meubel en fröbel zaak staat niet op mijn favoriete lijstje met winkels waar ik graag naar toe ga, maar ik ben dan ook meer van de electronische gadgets ;-)

IKEA heeft, vooralsnog alleen voor de Engelse markt een iPhone App gelanceerd. Mijn favoriete onderdeel: de feedback service waarbij klanten IKEA kunnen bestoken met ideeen en suggesties over wat er allemaal verbeterd kan worden in de winkel. Dat is althans de bedoeling en ik denk dat daar veel gebruik van gemaakt zal worden.

Hieronder kun je alvast een preview van de IKEA App bekijken. Helaas is de versie van de App die daar getoond wordt nog niet veel meer dan een iPhone versie van de catalogus waarin je ook nog eens veel moet scrollen om alles te kunnen zien. Nog niet echt overzichtelijk en het zou mij verbazen als dit op deze manier goedgekeurd gaat worden door Apple. Of zou het toch een hoax zijn, net zoals de IKEA Phone die ik een tijdje geleden spotte ;-))) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.