Entertainment
06 augustus 2008 - Ron Smeets

IKEA in de mobiele telefonie

De Zweedse meubelfabriek waar je vrijwel alles kunt kopen tegen dezelfde prijs als bij de concurrent maar met het verschil dat je je spullen bij IKEA zelf moet vervoeren (of meer betalen voor aflevering) en ook zelf in elkaar mag zetten, gaat nu ook mobiele provider spelen.

De Zweden hebben hiervoor een deal gesloten met T-Mobile. Engeland zal het eerst aan de beurt zijn. België en Nederland volgen later.

Wij hebben al beslag kunnen leggen op een heus IKEA mobieltje. De foto's hierboven en -onder zeggen genoeg, toch? ;-)

Zoals gewoonlijk wordt ook dit IKEA product geleverd met alle benodigde materialen en teveel schroefjes. . .Gerelateerde links:
IKEA aanbiedingen op je mobieltje
'ABBA' ringtone als dank voor donaties
Real Madrid GSM van Siemens in IKEA stijl
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.