Accessoires
12 december 2005 - Ron Smeets

"Ik moet ophangen, de baby huilt"

Hoe vaak hebben jullie een excuus als deze gebruikt om een telefoongesprek de beeindigen waar je zo snel mogelijk van af wilde komen. "Ik rij een tunnel is' is er nog zo eentje.

Nu kun je je smoesjes wat extra geloofwaardigheid geven dankzij de 'Pocket Get Of The Phone Excuse Machine'

Het apparaatje, klein genoeg om aan je sleutelbos te hangen, heeft 6 verschillende geluiden die je af kunt spelen bij de microfoon van je GSM om je te helpen een gesprek sneller te beeindigen. Je kunt kiezen uit een huilende baby, storing (de tunnel), een sirene, deurbel, auto-ongeluk (misschien wat overdreven) en, mijn favoriet, de kloppende bezorgchinees!

Op de site kun je ze allemaal beluisteren. Bestellen kan daar ook, voor nog geen 10 dollar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.