Nieuws
15 december 2008 - Ron Smeets

Ik BEN jarig. . .

Voordat jullie met felicitaties beginnen te strooien: Ik ben NIET jarig maar nieuwe klanten van BEN die deze maand jarig zijn en tussen nu en 27 december een abonnement afsluiten maken kans op een jaar lang 100% korting op de abonnementskosten.

Helaas is er, behalve dat je deze maand dus jarig moet zijn, ook een vervelende voorwaarde waaraan je moet voldoen.

Om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs moet je namelijk persé het abonnement afsluiten in een van de 33 winkels van Telefoonkopen.nl, een onderdeel van BelCompany. Op z'n minst een beetje vreemd omdat BEN abonnementen sinds haar terugkeer op de Nederlandse markt alleen online te koop waren. Daar wordt nu dus blijkbaar vanaf gestapt.

Koop je online een nieuw BEN abonnement en ben je deze maand toch jarig dan mag je helaas niet meedingen naar de prijzen. Om het nog verwarrender te maken benadrukt Telefoonkopen in het persbericht nog eens dat inmiddels al 30% van alle mobiele bellers zijn of haar toestellen en abonnementen online kopen. Uhhm, is dit een actie van BelCompany om ons weer massaal de winkels in te krijgen?!?

Telefoonkopen.nl bouwde deze zomer 33 ex-T-Mobile en Orange winkels om tot een Telefoonkopen.nl filiaal.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.