Nieuws
16 januari 2009 - Ron Smeets

IJsblokken duiken op bij Hi Shops

Afgelopen avond is in Tilburg voor de deur van de lokale Hi Shop de eerste van ruim twintig IJsblokken geplaatst met daarin een ingevroren Nokia N79.

Tim van GSMHelpdesk was ter plekke toen de koelwagen in Tilburg arriveerde. De komende uren (tot vrijdag-ochtend ca. 09u00) zullen de ijsblokken ook bij de ruim twintig andere deelnemende Hi Shops afgeleverd worden.

Het is de bedoeling dat voorbijgangers de Nokia op een creatieve manier uit het ijs bevrijden. Diegene die daar het eerste in slaagt mag de ingevroren dummy ter plekken omruilen voor een echte Nokia N79.

Dus, woon je in de buurt van een van de Hi Shops in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede Gouda, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg of Zwolle, neem dan je sloophamer, bijl, gasbrander, een jerrycan benzine of zo mee en ga die N79 scoren ;-)

Update (02u40): Schijnbaar is het dus niet zo moeilijk om de Nokia te ontdooien. Inmiddels hebben zich via de reacties hier al twee personen gemeld die het toestel binnen een minuut (of twee) eruit hadden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.