Geruchten
10 maart 2006 - Ron Smeets

iGame nieuwste Apple gadget?

De kans dat dit gerucht waarheid wordt schat ik zelf in op minder dan 5%.

Volgens Station-A zou het gaming magazine Electronic Gaming Monthly in haar volgende uitgave een uitgebreid artikel plaatsen over de iGame, Apple's portable Game-Music device die de opvolger moet worden van de huidige iPod generatie en terloops ook nog even de PSP en DS wereld op zijn kop zal zetten.

Goed gedaan zo compleet met de paatjes van het artikel uit EGM, maar als je goed kijkt (eigelijk zie je het zo ook al), dan kun je al wel zien dat dit helemaal fake is. Een Nintendo control kruis in het clickwheel?!Gerelateerde links:
Apple geruchten machine
Apple's smartphone een kwestie van tijd
Apple's nieuwste Fun gadgets
Wat zou Steve Jobs doen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.