Nieuws
02 september 2017 - Ron Smeets

IFA 2017 in beeld Bijzondere kiekjes en producten

De IFA is de grootste consumentenelektronicabeurs van Europa waar vele honderden fabrikanten hun nieuwe producten tonen. Je komt er echt van alles tegen. Hieronder een aantal bijzondere kiekjes die ik de afgelopen drie dagen in Berlijn schoot. Van een kattige robot tot ‘Mag het een inchje meer zijn?’

Dit is uiteraard maar een kleine selectie van de vele honderden foto's die ik de afgelopen dagen in Berlijn al geschoten heb. Wellicht dat ik in de komende dagen nog wat meer kiekjes toevoeg.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.