Nieuws
05 september 2012 - Ron Smeets

IFA 2012 wrap up (video)

Vandaag was de laatste dag van de IFA in Berlijn. Hoewel dit voornamelijk een gadget event is voor TV's, koelkasten, PC's, tablets, audio, video en andere huishoudelijke apparatuur en gadgets wordt het aandeel mobiel ook steeds belangrijker. Voor de telefoon fabrikanten valt de IFA zo'n zes maanden na het MWC in Barcelona. De IFA in Berlijn is dus een prima moment om hun 'wintercollecties' aan het grote publiek te tonen.

Dit jaar presenteerden Samsung, Sony, LG en HTC een of meerdere nieuwe smartphones tijdens de IFA. Toch was het leeuwendeel van de beurs nog voorbehouden aan 'niet mobiel nieuws'. StyleCowboys was dan ook met een team van vier bloggers en een cameraman naar Berlijn getogen. Vlak voordat wij, afgelopen zondag, weer naar Nederland gingen sprak ik met StyleChief Harold over de IFA van 2012. De video:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.