Nieuws
22 augustus 2014 - Ron Smeets

Ietwat vreemde teasers van Huawei voor de IFA

Het is niet de eerste keer dat Huawei teasers voor haar geplande perspresentatie in Berlijn verspreid. Eerder zagen we al een '7' en een uitnodiging met smartphone contouren en een vingerafdruk.

Maar de afbeeldingen, afkomstig uit een presentatie van de Chinese fabrikant, die nu online verschenen zijn niet allemaal even duidelijk. Natuurlijk, teasers zijn bedoeld om slechts een tipje van de sluier op te lichten met subtiele hints, maar katten in neon design, een kluis en een rekensommetje?

De enige afbeelding die een echt duidelijke hint geeft is de versnellingspook die in de achtste versnelling gezet is. Het toestel krijgt overduidelijk een octacore processor. Iets dat ook al in eerdere geruchten over de Ascend Mate 7 of D7 vermeld werd. De kluis zou kunnen duiden op software of specs die het toestel geschikt maken voor zakelijk gebruik; extra safe dus. Ow, en de vingerafdruk is ook weer terug dus die 'scanner' zal er ook wel in zitten. Maar die katten en het rekensommetje? Wie het weet mag het zeggen.

Huawei-Teasers-IFA-e Huawei-Teasers-IFA-b Huawei-Teasers-IFA-c Huawei-Teasers-IFA-d

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.