Tablets
03 november 2014 - Ron Smeets

Iets uitgebreidere hands on video van de HTC Nexus 9 De eerste HTC tablet in jaren

Er wordt veel verwacht van de HTC Nexus 9 tablet. De online voorverkoop start 27 oktober vanaf 3 november wordt hij, ook in Nederland, uitgeleverd. Tot die tijd moeten we het doen met hands on video's van diverse gelukkigen die hem, bij Google, al even mochten uitproberen.

De video hieronder geeft, met ruim vier minuten, een goed beeld van de Nexus 9. Zoals je van een HTC product mag verwachten voelt hij degelijk aan en is ook veel aandacht besteed aan het design. Enjoy!

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.