Nieuws
20 februari 2015 - Ron Smeets

Iets heel groots van HTC op komst Amerikaanse afdeling van de Taiwanese fabrikant heeft het over grote getallen en dingen in de ruimte

Wie hier in Nederland, en sinds enkele jaren ook grote delen van West Europa, wel eens een publieke presentatie van HTC regio directeur Marc Moons bijgewoond heeft weet dat bescheidenheid niet een van de karaktereigenschappen van HTC is. Althans niet in dit deel van de wereld ;)

In Amerika kunnen ze er ook wat van. De lokale HTC afdeling heeft daar onderstaande tweet de wereld in gestuurd waarin aangekondigd wordt dat de fabrikant binnenkort met iets heel groots op de proppen komt. Om die grootsheid nog wat meer kracht bij te zetten wordt er een sommetje gegeven met variabelen die je weliswaar zelf mag invullen, maar waarvan de 'grootsheid' wel af straalt. De vraag is nu natuurlijk wat dat grootse HTC product zal zijn...

https://twitter.com/HTCUSA/status/568457891205795841

Natuurlijk wordt her en der meteen gespeculeerd over het grote HTC product. Een phablet variant van de One M9 wordt daarbij genoemd; de One M9 Plus dook in eerdere geruchten ook al eens op en is deze week weer gespot in benchmark resultatan, samen met de One M9. Dat 'Plus' toestel is echter maar 0.1 inch groter, qua display, als zijn 'kleinere' broer (zie afbeeldingen hieronder)

Het zou natuurlijk ook een grote nieuwe tablet kunnen zijn. Echter, als HTC moet voldoen aan de grootsheid van de tweet, dan zou je in die gevallen bijna gaan denken aan een 6+ inch phablet of een 12+inch tablet.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.