Nieuws
01 december 2008 - Ron Smeets

Iets groots van Nokia op komst

Vandaag vlieg ik naar Barcelona voor een bezoekje aan Nokia World dat morgen en overmorgen in de Catalaanse hoofdstad plaatsvindt.

Inmiddels heeft Nokia al enkele dagen een online countdown klok lopen die een half uur na aanvang van de persconferentie voorafgaand aan Nokia World op nul zal staan en, zo melden de Finnen, aftelt naar 'iets groots'.

De afgelopen weken heb ik van diverse kanten al geruchten en andere aanwijzingen gekregen dat er inderdaad, in tegenstelling tot eerdere Nokia World edities, een of meerdere (toestel)aankondigingen gepland staan voor dit jaar. Al sinds de Symbian Smartphone Show wordt er onder andere gespeculeerd over een op komst zijnde N- of E-Series toestel. Wellicht dat die morgen aangekondigd zal worden.

Als onderstaande klok op '0' staat weten we meer. Ik zal in ieder geval live verslag doen vanuit Barcelona dus stay tuned morgenvroeg of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan valt morgenochtend het grote Nokia nieuws vanzelf in je mailbox. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.