Nieuws
20 december 2008 - Ron Smeets

IE Mobile 6 komt eraan

Er zijn natuurlijk al enkele alternatieven voor de huidige, en niet altijd even gebruiksvriendelijke, Pocket versie van Internet Explorer zoals je die tegenkomt op vrijwel iedere moderne Windows Mobile Smartphone.

Vanaf begin volgend jaar zal Microsoft de nieuwste versie van Internet Explorer, Mobile 6, gaan uitleveren in combinatie met nieuwe Windows Mobile toestellen.

Hieronder kun je alvast een aardige preview zien van IE Mobile 6. Ziet er veelbelovend en een stuk gebruiksvriendelijker uit,

http://www.youtube.com/watch?v=G8c4KIZs0Hg

Via: PocketNow

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.