Toestellen
26 maart 2009 - Ron Smeets

Idou in 't zilver

Ik hou normaal niet zo van zilverkleurige toestellen maar moet toch toegeven dat deze versie van de Idou er best mag wezen.

Natuurlijk is het een concept, zoals de hele Idou dat overigens nog steeds is, maar van mij mogen ze deze over enkele maanden ook in het assortiment opnemen. Zo lijkt ie een beetje op een kruising tussen de P910i en de C905, toch?

Enfin, we kunnen ons eerst nog even gaan opmaken voor een leuke nieuwe  toestelaankondiging van later vandaag. Niks groots en we zijn hem ongetwijfeld al eens in het geruchtencircuit tegen gekomen. Meer zeg niet ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.