Entertainment
18 mei 2008 - Ron Smeets

iDial geeft je iPhone het 'seventies' gevoel

Ik kwam deze fun app gisteren op de website van het Franse SOSiPhone en ik was meteen verkocht ;-)

iDial verandert het standaard touchscreen keypad van de iPhone in een ouderwetse kiesschijf, compleet met bijpassend ratelend geluid.

Je kunt deze applicatie gratis downloaden. Je moet wel eerst de SOS iPhone resources aan de Installer App toevoegen. Hier kun je precies zien hoe je dat moet doen.

De iDIal applicatie is daarna terug te vinden in de submap 'SOS iPhone Applicatiffs'. Bij de info staat dat iDial compatible is met firmware 1.1.4 maar op oudere versies werkt het ook.

Leuk toch, zo'n zeventiger jaren kiesschijf. . .Gerelateerde links:
PlayStation emulator voor de iPhone
fring als eerste op de iPhone
Sexgame voor de iPhone
Videofilmjes als achtergrond op je iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.