Nieuws
23 februari 2010 - Ron Smeets

Idee voor een mobiele app? Vertel het Sony Ericsson

De site is al een tijdje online maar tot nu toe is het aantal gespuide ideeen met 110 (op dit moment) nog relatief beperkt gebleven. Of Sony Ericsson heeft er de beste uit gefilterd, dat kan natuurlijk ook.

Enfin, op SE-dot kun je in ieder geval jou creatieve gedachtenspinsels kwijt voor applicaties die je graag op je Sony Ericsson mobieltje zou willen gaan zien.

Bij de 109 ideeen die er tot nu toe gepubliceerd zijn zitten zeker een paar leuke en uitdagende (voor ontwikkelaars). Denk aan een 'waarschuwingssysteem voor aardbevingen' en het ontvangen van wijn reviews door het label op de fles te fotograferen. Iemand nog leuke ideeen? ;-)))

http://www.youtube.com/watch?v=h7rKbMNr5xI
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.