Nieuws
29 mei 2012 - Ron Smeets

ICS upgrade voor de Sony Ericsson Xperia Arc en Neo gestart

Eind vorige week werd bekend dat de Xperia Play geen Android ICS (4.0) upgrade zal krijgen. Sony Mobile heeft inmiddels laten weten dat dit te maken heeft met gaming issues.

Vandaag is er wel goed nieuws voor iedereen die een Xperia Arc of een Xperia Neo heeft. De beloofde ICS upgrade daarvoor, versie 4.0.4 om precies te zijn, wordt momenteel uitgerold, aldus Sony Mobile.

Mocht jouw Xperia Arc of Neo nog geen update melding gekregen hebben, dan heeft dat natuurlijk te maken met het feit dat dit soort uitrolprocessen gefaseerd in gang gezet worden. Daarnaast moeten eigenaren van zogenaamde 'provider branded' toestellen doorgaans ook wat langer wachten op dit soort updates. Nog even geduld dan dus ;-)

Bron: Xperia Blog en Sony Mobile: Xperia Arc, Xperia Neo

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.