Accessoires
02 december 2010 - Ron Smeets

iCobra radar detector voor de iPhone

Hard rijden kan soms duur zijn en radar detectors zijn al een tijdje verboden, ook in Nederland. Gisteren zag je al een (legale) Belgische oplossing om bestuurders te 'dwingen' het gaspedaal minder ver in te drukken.

Voor iedereen die een iPhone heeft en het aandurft om toch nog te hard en met een radar detector rond te rijden is de Cobra iRadar app en -detector wellicht een optie. Gebruik op eigen risico natuurlijk (geldt ook voor de eventuele inbeslagname en boetes ;-)) Hieronder kun je een demo bekijken van het systeem.

De iCobra detector kan niet alleen snelheids- en rood licht camera's detecteren, maar ook Laser Guns. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.