Toestellen
29 januari 2008 - Ron Smeets

I-Mode versie van de Sony Ericsson W580i

Hier in Nederland is i-Mode nooit echt het succes geworden zoals in Japan en KPN is er ruim een half jaar geleden al mee gestopt, maar er zijn nog genoeg landen waar het wel operationeel is.

Sony Ericsson heeft gisteren, zo luiden de berichten op een van de vele SE-blogs, in alle stilte dan ook een I-Mode versie van de W580i geintroduceerd.

De W580im is standaard voorzien van de gangbare I-Mode functies zoals een speciale browser, iMMS en iMail. Daarnaast is het toestel ook geschikt voor DoJa, een platform door het runnen van applicaties zoals games.

Heet toestel is technisch verder gelijk aan het model dat we al een tijdje kennen.Gerelateerde links:
Een roze versie van de W580i gespot
Oproep aan iedereen met een S500i of W580i
Sony Ericsson W580i in zwarte uitvoering
Ook brekende toetsen op de W580i van Sony Ericsson
KPN stopt met i-mode
Uitgebreide videopresentatie van de W580i
Street Style musicphone van Sony Ericsson, de W580i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.