Toestellen
26 juni 2007 - Ron Smeets

I-Mate Ultimate series dit jaar alleen naar Azie

Tijdens 3GSM kondigde i-Mate een hele nieuwe toestellijn aan, de Ultimate Series. Enkele weken later verschenen de eerste foto's (vooral uit een uitgelekte presentatie) van maar liefst negen nieuwe i-Mate modellen, waaronder ook een aantal uit de Ultimate Series.

Nu, tijdens de afgelopen CommucAsia, heeft de toestelmaker uit Dubai bekend gemaakt dat dit jaar alleen de Aziatische markt verblijd zal worden met vijf toestellen uit de Ultimate Series (foto boven).

Wanneer precies en wat de prijskaartjes worden heeft men echter nog niet onthuld. Evenmin wanneer de rest van de wereld aan de beurt zal zijn. Jammer want er zitten wel een paar smartphone modellen bij die ook hier hoge ogen zouden kunnen gaan gooien.

Deze i-Mate modellen hebben allemaal een vrij hoog 'HTC-gehalte'. En niet alleen kwa uiterlijk. Zo zijn het allemaal Windows Mobile (5 en 6) toestellen, hebben de meesten een (slide-out) qwerty toetsenbordGerelateerde links:
Nieuwe midrange Smartphone van i-mate
I-Mate JAQ4 met GPS maar wel erg groot
Nog een nieuwe i-mate Smartphone
Negen nieuwe I-Mate toestellen op komst? (deel 3)
Negen nieuwe I-Mate toestellen op komst? (deel 1)
Negen nieuwe I-Mate toestellen op komst? (deel 2)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.