Accessoires
04 november 2006 - Ron Smeets

i.Beat P!nk? 'k dacht het niet!

Het Duitse TrekStor heeft een iPod achtige MP3 speler op de markt gebracht in de kleuren en met de handtekening van de ruige zangeres P!nk.

Als je de naam van deze MP3 speler letterlijk zou nemen dan denk ik dat je bij juffrouw P!nk toch echt aan het verkeerde adres bent: i.Beat P!nk. . . ik dacht het dus niet, want kijkend naar haar videoclips moet je toch toegeven dat P!nk haar mannetje meer dan staat.

Maar goed, de MP3 speler zelf is dus, behalve roze ook gesigneerd en heeft, afhankelijk van de uitvoering 1 of 2Gb geheugen. De i.Beat Pink komt eind deze maand in de Duitse winkels te liggen voor respectievelijk €99 en €129. Voor dat geld krijg je ook een Sennheiser headset, USB kabel en wat software bij.

De P!nk memorystick past er helaas niet in. . .Gerelateerde links:
Heel erg roze
Pretty in Pink
PS2 voor de dames
Weer een Pink gadget
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.