Entertainment
25 december 2010 - Ron Smeets

'I am Rich' app voor 499 dollar in de Windows Marketplace

De beruchte 'I am Rich' app verscheen zo'n twee en een half jaar geleden voor 999 dollar in de Apple App Store. Je kon er eigenlijk helemaal niets mee, anders dan aantonen dat je 'rijk' genoeg was om 999 dollar weg te kunnen gooien ;-)

Welnu diezelfde app is nu ook in de Windows Phone Marketplace te vinden, voor zolang als het duurt. Hij is wel een heel stuk 'goedkoper' geworden. 499 dollar, om precies te zijn. Dat is overigens niet de invloed van de crisis maar Microsoft heeft 499 dollar ingesteld als maximum vraagprijs voor apps in de Windows Phone Marketplace. ;-)

De Windows Marketplace versie van 'I am Rich' is overigens afkomnstig van een andere ontwikkelaar. Ik ben benieuwd hoelang Microsoft deze ongein in de Windows Phone Marketplace laat staan. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.