Nieuws
08 maart 2010 - Ron Smeets

Hyves op de Sony Ericsson Xperia X10

Het toestel moet nog in Nederland op de markt komen, maar als de Sony Ericsson Xperia X10 uiteindelijk bij ons in de winkels zal liggen dan kun je er in ieder geval ook direct mee 'Hyven' ;-)

Sony Ericsson heeft vandaag namelijk bekend gemaakt dat de Hyves applicatie standaard binnen de Timescape User Interface meegeleverd wordt, samen met andere Social Network Services als Facebook, MySpace en Twitter.

De Xperia X10 wordt het eerste Android toestel waarop Hyves standaard meegeinstalleerd is. Eerder bracht de Zweeds-Japanse fabrikant ook al 'Hyves' versies uit van de C903 en C905.

Yme Bosma, Directeur van Hyves: “Het gebruik van Hyves op de mobiele telefoons groeit explosief. Hoe beter de integratie, hoe meer het gebruik. Het is dan ook goed nieuws dat Hyves nu beschikbaar is via Timescape. We werken al langer samen met Sony Ericsson om een zo goed mogelijke Hyves beleving te kunnen bieden op alle nieuwe mobiele telefoons, en de ervaringen zijn zeer positief.”

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.