Nieuws
03 december 2008 - Jeroen de Hooge

Hyves op de iPhone

Voor het populaire hyves ligt de grootste uitdaging en belangrijkste ontwikkeling dit jaar op het gebied van nieuwe media. Aldus Raymond Spanjar, mede-oprichter van Hyves.

Hyves komt in samenwerking met Apple deze week nog met een App waarmee iPhonegebruikers makkelijk hun Hyvespagina en -relaties kunnen onderhouden via hun mobiele telefoon.

"Een sociaal netwerk komt pas echt tot zijn recht als je het altijd bij je hebt en eigenlijk vooral als je niet achter je pc zit. Al vanaf het begin droomden we daarom van een mobiel sociaal netwerk dat je altijd verbindt met je vrienden", aldus Spanjar.

iPhoneclub.nl kreeg de exclusieve preview, meer beeldmateriaal en info is op hun website te vinden.

De app zal een adresboek bevatten met de contactgegevens van alle Hyvesvrienden. Met een druk op de knop kan de iPhonegebruiker zijn vrienden bellen, mailen, sms'en of een krabbel of privébericht sturen. Daarnaast kunnen foto's gemaakt met de telefoon makkelijk op de Hyvespagina worden gezet en kunnen Hyvesfoto's op de iPhone worden bekeken.

Vanaf vandaag is het te downloaden in de App Store.

Via: nu.nl & iphoneclub.nl

Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.