Toestellen
16 maart 2009 - Ron Smeets

Hugo Chavez presenteert El Vergatario

Een paar weken geleden was Hugo Chavez al op de lokale TV te zien toen hij de komst van een 'volksmobieltje' voor Venezuela aankondigde. Hieronder kun je de video van de persconferentie zien waarin Chavez de C366 'El Vergatario' aan de pers presenteert.

Het zal niemand verbazen dat de aanwezige journalisten vooral blij en positief waren, en veel applaudiseerden, over het toestel en de presentatie van El Presidente himself.

Tja, zo gaat dat nu eenmaal in een dictatuur ;-)) Het toestel zelf is overigens met een prijskaartje van zo'n 10 Euro wel 'errug' goedkoop. Voor dat geld krijgt men een toestel waarmee gebeld en ge-sms-t kan worden. Verder heeft hij ook een rekenmachine en agenda functie. El Vergatario heeft zelfs 'luxe zaken' als een MP3 speler én een camera aan boord. En dat voor 10 Euro dus. Knap!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.