Toestellen
26 november 2008 - Ron Smeets

Hugo Boss versie van de Samsung F480 TouchWiz voor de Kerst

In navolging van enkele andere grote modemerken heeft nu ook Hugo Boss zich in de mobiele telefoonwereld gestort.

Daarvoor heeft men de handen ineen geslagen met het Koreaanse Samsung, dat eerder ook al de Giorgio Armani Phone maakte.

Echt spannend of vernieuwend wordt de eerste Hugo Boss Phone overigens niet. Het zal namelijk een versie van de reeds bekende F480 TouchWiz worden, voorzien van het Hugo Boss logo, merk, ringtones, wallpapers en een speciale Hugo Boss breanded Bluetooth headset.

Verder is er aan de specs van deze mobieuze uitvoering van de F480 TouchWiz niets veranderd ten opzichte van het originele Samsung model. De 5 megapixel camera, het 2.8 inch touchscreen display en de UMTS/HSDPA connectiviteit zijn dus ook hier weer aanwezig. Ik ben overigens wel benieuwd of Samung en Hugo Boss het batterijklepje met de lederen beschermflap ook geredesigned hebben.

De Samsung F480 Hugo Boss zal nog voor de Kerstdagen in diverse Europese winkels liggen, waaronder de Carphone Warehouse en The Phonehouse, en krijgt een adviesprijskaartje van 479 Euro. Het is niet bekend of dit toestel dan ook al hier in Nederland en Belgie te koop zal zijn maar gezien het feit dat hij onder andere bij The PhoneHouse verkocht gaat worden lijkt dat wel waarschijnlijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.