Toestellen
18 juni 2009 - Ron Smeets

Huawei U8230 Android 'gepresenteerd'

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona deed Huawei heel geheimzinnig over haar Android ambities. Er lag wel een prototype, maar iedereen (ook pers) die dat toestel probeerde te fotograferen of er (moeilijke) vragen over stelde werd gevraagd de stand te verlaten. Dat kwam destijds een beetje knullig over.

Tijdens CommunicAsia presenteerde de Chinese fabrikant de U8230 Android. Wederom zonder verder veel los te laten. Het enige dat Huawei bekend maakte is een afbeelding (grote versie hieronder)n en dat het toestel voorzien zal worden van een 3.5 inch Touchscreen display, 3.2 megapixel camera en een 1500mAh accu.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.