Wearables
01 juli 2015 - Ron Smeets

Huawei toont eerste afbeelding van de Honor Band Zero Een wearable die er uit ziet als een smartwatch, al doet de naam anders vermoeden

Huawei heeft of haar twitter account gisteravond de eerste afbeelding van een nieuwe wearable; de Honor Band Zero, De naam doet vermoeden dat het een smartband is maar op de afbeelding is duidelijk een wearable te zien met het uiterlijk vsn een smartwatch.

Design is natuurlijk altijd een kwestie van smaak, maar ik vind hem er wel heel erg strak uit zien. Hij oogt ook heel erg dun, Laat maar komen, zou ik zeggen ;)

Veel meer informatie dan de naam en de afbeelding geeft de Chinese fabrikant nog niet prijs. Toch wijst de beschrijving in de tweet dat het een wearable met een minimalistisch design betreft volgens mij eerder naar een smartwatch dan een -band, maar dat is pure speculatie van mijn kant.

Er is natuurlijk nog een derde optie... Het wordt een smartband met een rond display. Afwachten maar totdat Huawei met meer informatie komt.

https://twitter.com/HuaweiDevice/status/615890061834514432

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.