Geruchten
17 augustus 2015 - Ron Smeets

Huawei Nexus 6 renders duiken ook op Na de nieuwe LG Nexus 5 nu ook afbeeldingen van de Huawei Nexus 6

Enkele dagen na de onthulling van de nieuwe Samsung phablets lijkt het wel alsof ze bij Google denken 'En nu zijn wij aan de beurt!' Vlak voor en tijdens het weekend doken al diverse afbeeldingen van wat de nieuwe LG Nexus 5 zou zijn. Dezelfde bron heeft ook renders, en een geanimeerde video, van de vermeende Huawei Nexus 6 online gezet.

Bijzonder is dat ik bij het zien van onderstaande afbeeldingen ook weer een 'HTC gevoel' kreeg. ik vind de zijkanten van het toestel dat hier getoond wordt wel wat weg hebben van de One M8/M9 van de Taiwanese fabrikant.

Uiteraard zal nog moeten blijken of de Huawei Nexus 6 er in werkelijkheid ook zo uit zal zien. Gespeculeerd wordt in ieder geval al genoeg over het toestel, Zo is onder anderen nog niet duidelijk of hij een 5.5 of 5.7 inch display heeft. Het toestel op de afbeeldingen hieronder zou, zo zegt de bron, een 5.7 inch scherm hebben. Enfin, afwachten maar.

Bron (video)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.