Nieuws
03 november 2015 - Ron Smeets

Huawei geeft korting op de Watch bij aanschaf van een Nexus 6P Helaas is nog niet bekend of deze actie ook in Nederland gaat gelden

Sinds gisteren zijn de nieuwe Nexus smartphones, de 5X van LG en de 6P van Huawei, in Nederland te bestellen. Vooralsnog niet via de Google Store, maar wel al bij diverse (online) telecom shops. De Nexus 5X kost los 479 (16GB) of 529 euro (32GB) en voor de Nexus 6P moet je 649 euro (32GB). De 64 en 128GB versies van dat toestel zijn nog niet te bestellen. Vanaf 9 november worden de nieuwe Nexus smartphones uitgeleverd.

In de VS hebben Huawei en Google een combi deal geïntroduceerd. Iedereen die daar de komende periode een Nexus 6P koopt krijgt 50 dollar korting op de aanschaf van een Huawei Watch. Dat lijkt verdacht veel op de kortingsactie die Apple enkele dagen geleden onthulde, in enkele Amerikaanse Apple Stores: 50 dollar korting op een Apple Watch bij de aanschaf van een nieuwe iPhone.

Ik heb inmiddels even contact gehad met Huawei maar de Nederlandse afdeling van de Chinese fabrikant kon op dit moment nog niet zeggen of de Watch actie ook hier gaat gelden.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.