Toestellen
05 december 2012 - Ron Smeets

Huawei bevestigt komst 6.1 inch Android phablet in 2013

Geruchten over een mogelijk in de maak zijnde Huawei phablet, de Ascend Mate, met een 6.1 inch scherm zijn niet nieuw. Maar tot nu toe had de Chinese fabrikant er zelf nog niets over gemeld. Tot vandaag dus.

Yu Chengdong, Senior VP van Huawei, heeft namelijk op het Weibo (Twitter in China), geroepen dat men inderdaad een 'Galaxy Note II concurrent' werkt die in de loop van 2013 op de markt zal komen.

Dat toestel wordt volgens Chengdong dunner, krachtiger (zowel qua specs als de accucapaciteit en -uithoudingsvermogen) en goedkoper dan de Galaxy Note II. De naam onthult hij niet, maar vooralsnog zullen we hem nog maar even de Ascend Mate blijven noemen. Hieronder de betreffende updates van Yu Chengdong, door Google vertaald vanuit het Chinees. Dat op zich is al leuk genoeg om te lezen ;)

Meer smalle grens, meer compacte, koeler industrieel ontwerp, betere grip, meer geschokt op het scherm ervaring, meer krachtige prestaties specificaties, meer lange uithoudingsvermogen.

Yu Chengdong, @: deze dagen in de vergelijkende ervaring NoteII en zal worden genoteerd op het reusachtige scherm telefoon, onze high-end geïntegreerde reuzenscherm ervaring beter en beter! Vrienden van plan om meer dan 5000 yuan hogere prijs van de grote-screen telefoon door te brengen, kan afwachten, kijken of je kunt kopen goedkoper, maar beter koeler! Onderzoek en ontwikkeling en supply chain teams gaan allemaal uit, de energiebesparing uitbraak begon begin volgend jaar voor te bereiden! Hoe groter en krachtiger dunner, schokkend!

Start begin volgend jaar, zal meer dan de genoemde fabrikanten vijf centimeter 1080P resolutie, high-end mobiele telefoons. Laten we kijken ernaar uit vergeleken om te zien welke van de meer high-end producten, Welk product is krachtiger! We hebben ook de eerste zal zijn om de langverwachte high-end gebruikers van China Telecom, China Unicom en China Mobile 3G en 4G LTE behoeften op te lossen! 2 generatie glorie - de glorie van quad-core is een zeer hoge kosten en zeer praktisch telefoon fabrieken zijn de intensivering van de productie opgevoerd zendingen!

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.