Geruchten
23 november 2012 - Ron Smeets

Huawei Ascend W1 was heel even op YouTube te zien

Een van de meest besproken, maar nog niet officieel gepresenteerde, Windows Phone 8 toestellen van de afgelopen weken is de Huawei Ascend W1. In het geruchtencircruit zijn ook al de namen (en sommige specs) van de Huawei Ascend W2 en zelfs de W3 opgedoken, maar die geruchten zijn nog erg onbetrouwbaar.

De kans de Huawei Ascend W1 er (binnenkort) gaat komen lijkt een stuk groter. Zeker nu het toestel ook, zij het heel even, opgedoken is in een hands on video. Helaas is de video alweer verwijderd door de maker. Vermoedelijk op last van de fabrikant. Er zijn wel nog enkele foto's 'bewaard gebleven' ;-)

Huawei-W1-a Huawei-W1-b Huawei-W1-c Huawei-W1-d

Het filmpje was gemaakt door het Griekse Techblog.gr.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.