Toestellen
24 februari 2013 - Ron Smeets

Huawei Ascend P2 @ MWC

Vanmiddag was Huawei de eerste fabrikant die haar persconferentie in Barcelona organiseerde. Heel veel nieuws hadden de Chinezen niet te melden, maar ze wisten de presentatie wel erg langdradig te maken ;-) Het enige toestel dat tijdens de persconferentie het daglicht zag was de Huawei Ascend P2.

Zo op het eerste gezicht een bijzonder aardige smartphone met een scherm dat ook met handschoenen aan te bedienen is. Volgens Richard Yu (CEO van Huawei) is het ook 'World's fastest smartphone' .Dat zullen we nog wel eens zien ;-) Hieronder een korte impressie van de persconferentie en een dito eerste indruk van de Huawei Ascend P2.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.