Geruchten
01 september 2014 - Ron Smeets

Huawei Ascend Mate 7 weer gekiekt

De Huawei Ascend Mate 7 wordt waarschijnlijk het grote nieuws van de Chinese fabrikant tijdens de IFA later deze week. Het toestel is de afgelopen weken al enkele keren opgedoken. Nn geruchten compleet met specs, of in teasers van de fabrikant zelf.

De vingerafdruk scanner aan de achterzijde viel daarbij nog het meest op. Wellicht geinspireerd door LG dat vorig jaar al besloot dat het plaatsen van de volume en vergrendel toetsen op de achterzijde van een smartphone de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.

De vraag is natuurlijk of dat bij een 7 inch toestel, zoals de Ascend Mate 7, ook het geval zal zijn/ Zeker voor mensen met iets kleinere handen. Enfin het zal moeten blijken. Verder is de Mate 7 een phablet met, als de foto's kloppen, redelijk dunne randen aan zij- en bovenkant. 

Ascend-Mate-7-Rumor-a Ascend-Mate-7-Rumor-b

Bron (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.