Toestellen
22 augustus 2014 - Ron Smeets

Huawei Ascend Mate 7 ook te zien op Chinese keuringssite

Nadat eerst de Sony Xperia Z3 al online verscheen heeft de Chinese keuringsdienst Tenaa nu ook een nieuwe Huawei, de Ascend Mate 7 in volle glorie onthuld. Daarop is ook weer de vingerafdruk scanner aan de achterzijde te zien.

De site heeft twee varianten van het toestel opgenomen; de Huawei MT7-TL00 en de MT7-CL00. Dat kan duiden op verschillende netwerk varianten. 

De specs van beide toestellen zijn gelijk en komen ook overeen met eerdere geruchten rondom de Ascend Mate 7 (die overigens ook nog steeds als Ascend D7 genoemd wordt). Het toestel krijgt een 6 inch full HD scherm, 1.8 Ghz octa core processor, 2GB RAM, 16GB geheugen, een 13 megapixel camera plus een 5 MP front cam.

De foto's

Hawei-Mate7-Tenaa-a Hawei-Mate7-Tenaa-b Hawei-Mate7-Tenaa-c

Bron 1, Bron 2 (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.