Toestellen
07 januari 2013 - Ron Smeets

Huawei Ascend D2 duikt op in Las Vegas

Dat Huawei in Las Vegas, op de CES, een of meerdere nieuwe toestellen gaat presenteren is geen echt nieuws meer. De fabrikant heeft daar zelf ook al enkele keren op gezinspeeld. Welnu, gisterenmiddag (lokale tijd) ontdekte een oplettende CES bezoeker deze (zie grote foto hieronder) reclamezuil waarop de Huawei Ascend D2 te zien is.

Over de specs van dat toestel is al het een en ander gespeculeerd. Zo zou hij een nieuwe, nog snellere, quad core processor krijgen, een 13 megapixel camera en een 5 inch full HD display.

Huawei houdt vandaag om 13u00 (lokale tijd) een persconferentie. Daar zullen de exacte details van de Ascend D2 ongetijfeld in volle glorie gepresenteerd worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.