Geruchten
31 maart 2009 - Ron Smeets

Huawei Android naar T-Mobile?

In Barcelona deden ze bij Huawei aanvankelijk nogal geheimzinnig over hun eerste Android toestel. Die zag er met specs als een 5MP camera, 3.5mm audio aansluiting, WiFi en een groot touchscreen display weliswaar veelbelovend uit maar was helaas alleen achter glas te bewonderen.

Wat de fabrikant wel liet doorschemeren was dat het toestel waarschijnlijk in Q3 van dit jaar op de markt zou komen en dat Nederland ook hoog op hun verlanglijstje stond.

Vandaag meldt TMONews dat het toestel mogelijk exclusief bij T-Mobile uitgebracht gaat worden. Men beroept zich op informatie van een 'betrouwbare bron. We zullen zien

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.