Geruchten
14 augustus 2009 - Ron Smeets

Huawei 8220 wordt T-Mobile Pulse?

De komende periode gaan steeds meer fabrikanten Android Smartphones op de markt zetten. HTC is al aardig op weg en als we de geruchten en berichten van de afgelopen maanden mogen geloven dan komen zijn ook Android Smartphones van Samsung, LG en Sony Ericsson op komst. In Nederland moeten we het voorlopig echter nog doen met een drietal HTC's.

Deze week is ook (weer) een Huawei, in ons land nog niet echt bekend als toestel fabrikant, Android opgedoken, de 8220. Als de geruchten kloppen dan komt dit toestel onder de vlag van T-Mobile op de (Europese?) markt. Het toestel is onder de naam T-Mobile Pulse opgedoken in een WiFi certificate document (zie afbeelding hieronder).

De Braziliaanse afdeling van Gizmodo claimt een foto van de T-Mobile Pulse te hebben bemachtigd. Het toestel op de afbeelding lijkt overigens verdacht veel op de Huawei 8320, ook een Android toestel, die enkele weken geleden al eens gespot en gepresenteerd werd.

De specs, voor zover die op dit moment uitgelekt zijn, spreken van een 3.5inch touchscreen display, WiFi, Bluetooth, een 3 megapixel camera, 256MB intern geheugen en een microSD geheugenkaart ingang (max. 32GB). Huawei-8220-T-Mobile-Pulse

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.