Entertainment
03 februari 2015 - Ron Smeets

HTC's poging om Apple en Samsung in een rap video te 'dissen' Taiwanese fabrikant slaat de plank volledig mis

Op zich is het wel eens grappig wanneer concurrerende fabrikanten elkaar in video's en/of commercials op de hak nemen. De Samsung video's over iPhone gebruikers zijn daar een voorbeeld van. Maar soms slaat een fabrikant de plank ook wel eens mis. Ik herinner me nog een videoclip van Alec Saunders en zijn team ontwikkelaars van BlackBerry. Die maakten aanvankelijk een 'interne' video die alleen tijdens events getoond werd maar uiteindelijk werd een tweede video gemaakt die wel online verscheen en door de massa niet echt als grappig betiteld werd.

Hetzelfde dreigt nu met HTC te gebeuren. De Taiwanese fabrikant heeft een paar artiesten gestrikt om een rap video te maken waarin de twee grootste concurrenten, Apple en Samsung dus, op de hak genomen worden. Het moge duidelijk zijn waar opmerkingen als 'Your phone was all glass, why you change it now', 'Your galaxy is overrated' en 'It took you copycats six times to get it right' op slaan. Verder worden toch vooral ook de HTC (One M8) specs in de rap verwerkt. Grappig is de video allerminst en erg goed (of hitgevoelig) ook niet. Dat is althans mijn mening. Kijk, luister, en oordeel zelf maar.

Via (HTC Amerika)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.