Toestellen
22 oktober 2005 - Ron Smeets

HTC Wizard in Duitse schappen

HIj zat er al een tijdje aan te komen, maar nu ligt de HTC Wizard, om te beginnen, in Duitsland in de schappen.

T-Mobile brengt hem daar op de markt als MDA Vario. Meest opvallende feature is natuurlijk het zijdelings uitschuifbare keyboard. Voor de rest is het een relatief standaard PDA-Smartphone met 1,3Mp Cam, Blutooth, Quad-band GSM, 64Mb RAM en een 240x320 pixel kleurenscherm. Verder maakt de MDA Vario gebruik van het Windows Mobile 5.0 OS.

T-Mobile vraagt in haar winkels 459 Euro voor het toestel en daarmee is het wel meteen de goedkoopste HTC Wizard die momenteel beschikbaar is.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.