Geruchten
18 april 2011 - Ron Smeets

HTC Windows Phone 7 toestel met 16 megapixel camera op komst

Dat zou je mogen concluderen uit onderstaande teaser video van de Taiwanese fabrikant. Daarin wordt namelijk gesproken over een Windows Phone 7 toestel met een 16 megapixel camera en dual LED flitser voor het maken van, zoals ze zelf zeggen, professionele foto's.

Op dit moment is een 8 megapixel camera nog het maximum dat HTC in haar Android en/of Windows Phone 7 toestellen ingebouwd heeft. Natuurlijk, het aantal megapixels wil lang niet altijd iets zeggen over de kwaliteit van de foto's. Veel belangrijker is het om te weten welk objectief en software HTC gaat gebruiken. Daarover is nog niets bekend.

http://www.youtube.com/watch?v=uY32xynCwrw

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.