Toestellen
19 mei 2008 - Ron Smeets

HTC wil dit jaar 2 Miljoen Touch Diamond's verkopen

Dat klinkt als een zeer optimistische doelstelling, maar afgezet tegen het succes van de eerste HTC Touch modellen en het feit dat de Touch Diamond voorzien is van betere specs en, maar dat is mijn mening, design zou het mij niet verbazen dat HTC dit echt gaat waarmaken.

Bovendien wordt de Touch Diamond HTC's topmodel voor de rest van dit jaar waardoor de Taiwanezen in ieder geval geen concurrerende toestellen van zichzelf hoeven te verwachten.

Die concurrentie zal vooral komen vanuit het kamp van Sony Ericsson (X1), Apple (3G iPhone) en in mindere mate Nokia (N96).

Via: DigiTimesGerelateerde links:
De innoverende kracht achter de HTC Touch Diamond
Demonstratie van de HTC Touch Diamond
HTC Touch Diamond officieel gepresenteerd
HTC Diamond nu al een succes?
HTC Touch verkoopteller ook al op 1 miljoen
Teller van de Touch binnen vier maanden op 800.000
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.