Geruchten
04 november 2012 - Ron Smeets

HTC werkt (weer) aan een Facebook Phone?

De HTC Cha Cha en Salsa waren door de toevoeging van een 'f' toets natuurlijk geen echte facebook phones maar werden wel als zodanig gepresenteerd. De geruchten over de komst van meer 'facebook phones', gemaakt door HTC, blijven regelmatig de kop op steken.

Deze zomer werd al gespeculeerd over de komst van (nieuwe) facebook phones in 2013 en dit weekend zijn die geruchten wederom opgelaaid.

Dit keer door een artikel van Pocket-Lint. Zij claimen namelijk te weten dat de HTC Opera UL, een toestel dat onlangs in het geruchtencircuit opdook (via benchmarkt testresultaten), exclusief voor facebook ontwikkeld wordt. Veel meer gegevens zijn er nog niet en de bron is natuurlijk een anonieme insider die verder nog wist te melden dat de ontwikkeling en/of release van het toestel al vertraagd zou zijn.

De benchmark meldingen van de HTC Opera UL: HTC-Opera-UL-BM-FB

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.